Nieuws

 • Nog even afwerken en dan ...
  13 PRINTmatters

  Het duurt nog een week en dan valt de nieuwe PRINTmatters op de mat. Nog even afwerken in otabind en dan via Vogelaar naar de verspreider.

  Het grote schrijf- en vormgeefwerk voor de eerste gedrukte editie van de nieuwe PRINTmatters zit er... 13-11

 • Magical RISO 2018
  De conferentiedagen van Magical Riso 2018 zijn volgeboekt. Allen zijn welkom op zondag 18 november op de Magical Art Book Fair! Samen met de Jan Van Eyck Academie kijken wij ernaar uit om 145 kunstenaars, ontwerpers, drukkers en uitgevers van 16-18 november in Maastricht te verwelkomen!
  Lees verder » 13-11
 • Industry 4.0 op open huis Komori
  13 komori

  Het tweedaagse open huis op 7 en 8 november, getiteld ‘Start Smart, Finish Better!’, in het Komori Graphic Center – Europe (KGC) in Utrecht trok meer dan 400 bezoekers. ‘Dat was boven onze verwachtingen,’ zegt... 13-11

 • Fespa Eindejaarsbijeenkomst 13 december

  Donderdag 13 december organiseren Fespa Nederland en CMBO een gezamenlijke eindejaarsbijeenkomst met de titel 'De Toekomst van Print'. 

  Het bericht Fespa Eindejaarsbijeenkomst 13 december verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  13-11
 • Kodak heeft een koper voor de flexo divisie
  12 kodak

  Eastmen Kodak Company meldt op 12 november de Flexographic Packaging Division te gaan verkopen aan Montagu Private Equity LLP.

  Eastmen Kodak Company spreekt de verwachting uit dat het officiële transactiemoment in de eerste helft van... 13-11

 • Top 5 high-end printerfabrikanten 2018: Ricoh
  TOELEVERANCIERS - Eén van de hoogtepunten was dit jaar 'The Art of the New' event in de Prodentfabriek in Amersfoort 30 en 31 mei jl. Daar stonden de Ricoh Pro™ C9200 en de Ricoh Pro™ C7200X centraal. In gesprek met Sander Sondaal en Huib Kolen. 13-11
 • Multi-Post lanceert PostBridge
  5 multipost

  Multi-Post uit Dordrecht lanceert een nieuw multi-channel communicatie platform: PostBridge ‘Vanuit PostBridge is het mogelijk om écht multi-channel mailing- en marketingcampagnes te versturen’, zegt IT manager Frank... 12-11

 • Verpakkingsbeurs All4Pack Paris 2018

  De internationale vakbeurs voor packaging, processing, printing & logistics, All4Pack, vindt van 26 t/m 29 november 2018 plaats in Parijs.

  Het bericht Verpakkingsbeurs All4Pack Paris 2018 verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  12-11
 • Nieuwe Machine Learningmogelijkheden van Basware
  Basware heeft nieuwe Machine Learning- en Artificial Intelligence-mogelijkheden binnen zijn Source-to-Pay-oplossingen geïntroduceerd.“Machine Learning, gebaseerd op Basware’s algoritmen, dragen bij om binnen Purchase-to-Pay waarde toe te voegen door tijd te besparen, fouten weg te nemen en zaken te versnellen”, zegt Sami Peltonen, Vice President Purchase-to-Pay bij Basware. “Eerder dit jaar introduceerden we een op taal en AI gebaseerde virtuele assistent om gebruikers te helpen binnen onze e-procurementoplossing en transacties sneller te vinden.
  Lees verder » 12-11
 • De 5 voordelen van Voicemail naar e-mail
  Tegenwoordig hebben zakelijke professionals te maken met meer vormen van communicatie dan ooit te voren. Er is een constante stroom van e-mails, app’jes, telefoontjes en voicemails. Er wordt verwacht dat u alle informatie bijhoudt en dat u overal op reageert.
  Lees verder » 12-11