Nieuws

 • Roy Schouten van RPI: vakmanschap binnen digitaal
  BEDRIJVEN - Hoe is het wanneer je een zeer groot gedeelte van je grafisch leven werkzaam bent geweest bij gerenommeerde offsetdrukkerijen en nu in dienst bent van één van de grotere digitale printbedrijven van de wereld. Een vraag voor Roy Schouten. Thans teamleider bij RPI in Eindhoven. 25-03
 • Innovation Gallery in Gorinchem

  Morgen, dinsdag 26 maart, gaat Sign & Print Expo 2019 in Gorinchem van start. Met kennissessies, een meet-up room, Innovation Gallery en street art belooft het een fascinerend event te worden.

  Het bericht Innovation Gallery in Gorinchem verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  25-03
 • Trotec op Sign & Print

  Trotec Laser is van de partij als standhouder op de Sign & Print Expo. Op de stand kunnen bezoekers de grafische mogelijkheden van een lasermachine ervaren.

  Het bericht Trotec op Sign & Print verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  25-03
 • Moeizame communicatie grootste struikelblok bij cybercrisis
  Hoger onderwijs cybercrisisoefening OZON toont aan dat bij een cyberaanval communicatie de zwakste schakel vormt. Het verschil in taalgebruik tussen technische teams en de rest van de organisatie zorgt voor een moeizame communicatie en ook de communicatie van strategisch en tactisch niveau naar operationeel niveau verloopt niet optimaal. Tevens hangt in sommige gevallen de vereiste analytische en technische kennis teveel aan een persoon.
  Lees verder » 25-03
 • Epilog Laser toont signtoepassingen

  Epilog Laser, producent van lasergraveer- en snijmachines, zal op de Sign & Print Expo verschillende lasersystemen demonstreren en toepassingen laten zien in visuele communicatie.

  Het bericht Epilog Laser toont signtoepassingen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  22-03
 • Demo’s op stand Hexis

  Hexis Nederland staat van 26 t/m 28 maart op de Sign & Print Expo om bezoekers te informeren over alle aspecten van Hexis folies, met diverse demo’s.

  Het bericht Demo’s op stand Hexis verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  22-03
 • Meten online bewegingen uitgangspunt bij Simian
  BEDRIJVEN - Gerwin Verdonk stuurt bij Simian het online marketing marketing team aan. Centraal staat het voortdurend meten van bewegingen van prospects die zich overal bewegen, maar vooral ook de bestel-trends van klanten vanuit hun eigen order volgsysteem. 22-03
 • ‘SPPING: Skills for the Paper and Printing Industries
  MARKETING - GOC is trots aan het project 'SPPING: Skills for the Paper and Printing Industries’ Next Generations' te mogen deelnemen. Wij hebben uw medewerking en informatie daarbij nodig om het onderwijs en de aantrekkelijkheid van de papier- en printindustrie toekomstbestendig te maken. 22-03
 • Sign & Print Expo 2019: transformatie van beurs naar event
  MARKETING - De vernieuwde Sign & Print Expo gaat over enkele dagen van start en de organisatie pakt uit voor de bezoekers. In een eerder stadium werd al duidelijk dat er drie dagen langs hoogwaardige kennissessies plaatsvinden op het gebied van duurzaamheid, creativiteit, innovatie, automatisering en omnichannel communicatie, maar nu worden alle experiences gecommuniceerd. 22-03
 • Brancheorganisatie Cyberveilig Nederland bestaat een jaar
  Cyberveilig Nederland bestaat een jaar en heeft al meerdere resultaten geboekt. Het initiatief van acht security-dienstverleners om de digitale weerbaarheid van Nederland en kwaliteit van de cybersecurity te vergroten, is uitgegroeid tot een branchevereniging met ruim 40 leden en diverse concrete wapenfeiten. Wat begon met een achttal enthousiaste founding partners is inmiddels gegroeid tot een vereniging met ruim 40 leden vanuit uiteenlopende takken in de cybersecurity-branche.
  Lees verder » 22-03