Nieuws

 • NetzoDruk was eerste Komori IS29 gebruiker
  BEDRIJVEN - NetzoDruk ging deze week failliet. Anderhalf jaar geleden werd in Enschede de eerste Komori IS29 in gebruik genomen. Het ging ondanks die innovatie toch fout. • Leestijd ca. 3 minuten De investering in de IS29 bedroeg destijds 1,4 miljoen euro. De geschiedenis van NetzoDruk vindt zijn oorsprong in het bedrijf Ipskamp. Dat bedrijf […] 20-09
 • VIGC-congres op 10 oktober

  De vijfde editie van Het Congres, georganiseerd door het VIGC, vindt plaats in Lamot Mechelen op donderdag 10 oktober. Dit jaar onder de titel: ‘Connect the dots’.

  Het bericht VIGC-congres op 10 oktober verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  20-09
 • Professionalisering Prindustry Connnect Event
  EVENEMENT - De veerkracht van online businessmodellen neemt toe. Modellen zijn minder statisch dan voorheen. Dat bleek uit het debat dat printmedianieuws mocht houden met Wouter Haan van Reclameland en initiatiefnemer van het Prindustry Connect Event Ramon van Wingerden. 20-09
 • Roland vlakbedprinter en graveermachines

  Roland DG heeft de VersaUV LEF2-300 benchtop UV-vlakbedprinter gelanceerd. Ideaal te combineren met de tevens aangekondige LV-serie lasergraveermachines.

  Het bericht Roland vlakbedprinter en graveermachines verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  20-09
 • Rodi Media neemt titels BDU uit Noord-Holland over
  BEDRIJVEN - Rodi Media uit Broek op Langedijk is bereid meerdere titels van BDU in Noord-Holland over te nemen. Het lukte BDU niet de titels winstgevend te maken van overname van TMG. Uitgever Rodi Media met al meerdere titels in Noord-Holland gaat het opnieuw proberen. 20-09
 • Pinewood krijgt NEN 7510-certificering voor informatiebeveiliging in de zorg
  Pinewood, specialist in informatiebeveiliging, heeft de NEN 7510-certificering behaald. Deze norm is de standaard die helpt de beveiliging, beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van medische data te garanderen en is dan ook van groot belang voor klanten in de zorgsector. Pinewood heeft aangetoond dat de informatiebeveiligingsorganisatie van zijn dienstverlening voldoet aan de eisen die de norm stelt.
  Lees verder » 20-09
 • Nieuwe printers/plotters van Mimaki

  Mimaki Europe lanceert een nieuwe generatie grootformaatprinters en snijplotters; de Plus serie. Deze serie bestaat uit drie modellen.

  Het bericht Nieuwe printers/plotters van Mimaki verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  19-09
 • Fespa ervaart passie bij Donkervoort

  Passie verkoopt! Dat ervoeren de deelnemers aan het Innovatie Platform van Fespa Nederland deze week tijdens een bijeenkomst bij Donkervoort Automobielen in Lelystad.

  Het bericht Fespa ervaart passie bij Donkervoort verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  19-09
 • Onegini haalt vijf miljoen euro op voor internationale expansie
  Fintech scale-up Onegini heeft een kapitaalinjectie ontvangen van vijf miljoen euro van venture capitalist en lead investor Walvis en de bestaande investeerders The Hatch Firm en InnovationQuarter. Het Onegini-platform biedt organisaties oplossingen om veilig omnichannel te communiceren via digitale kanalen als web, mobiel, chat en e-mail. Met meer dan 45 miljoen gebruikers is Onegini marktleider binnen de Nederlandse financiële sector met haar Customer Identity en Access Management-softwaretechnologie (CIAM).
  Lees verder » 19-09
 • Zscaler breidt cloudmogelijkheden uit
  Zscaler kondigt een nieuwe innovatie aan die de langdurige problemen oplost waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het blootstellen van hun applicaties aan hun klanten, leveranciers en fabrikanten.Zscaler B2B is 's werelds eerste oplossing die het aantal aanvalsopties beperkt die ontstaat met klantgerichte applicaties op het internet. Dankzij de basisprincipes van een service-geïnitieerde zero trust network access (ZTNA)-architectuur, stelt Zscaler B2B geautoriseerde klanten in staat om applicaties te bekijken gebaseerd op business policies, zonder de apps ooit bloot te stellen aan het internet waar ze vaak worden aangevallen.
  Lees verder » 19-09