Nieuws

 • Stiftkunst op VW Kever

  Daniel Sloots uit Hoogeveen voorziet zijn oude Volkswagen Kever met stiften van een kleurrijke look. Dat is weer eens wat anders dan een carwrap. RTV Drenthe maakte er een leuk filmpje over.

  Het bericht Stiftkunst op VW Kever verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  06-08
 • Drupa 2021 ingekort

  Drupa verkort de beurs in 2021 van elf naar negen dagen. De organisatie verwacht minder bezoekers vanwege beperkende corona-maatregelen. De beurs is nu van 20 tot en met 28 april 2021.

  Het bericht Drupa 2021 ingekort verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  06-08
 • Hoe voorzie ik mijn bedrijf van een sterk logo?

  Wist je dat het logo van McDonald’s wereldwijd bekender is dan het kruis van het christendom? Inderdaad – terwijl het in feite niets anders is dan twee gouden bogen. Deze zogenoemde Golden Arches (yes – het logo heeft een eigen naam) zijn hét voorbeeld van een sterk beeldmerk. Iedereen weet wat ze daarbij kunnen verwachten. Zelfs als de naam McDonald’s er niet bijstaat. Nu heeft dat jarenlang werk gekost, maar dat betekent niet dat jij en je organisatie geen sterk logo kunnen neerzetten. Neem déze tips in acht en je komt al een heel eind.

  Het bericht Hoe voorzie ik mijn bedrijf van een sterk logo? verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  05-08
 • ‘Oude’ plannen Burda Druck uit 2018 nu uitgevoerd
  BUITENLAND - Burda Druck investeert maar liefst 30 miljoen in een compleet nieuwe hal, te voorzien van een nieuwe rotatie diepdrukpers. Directeur Heiko Engelhardt zei dat de uitbreiding juist nu een positief signaal is voor de industrie en de regio. Al in 2018 werden de plannen bekend gemaakt, nu twee jaar later, gaat de eerste schep de grond in. 05-08
 • Gewrapte racewagen eert vrouwelijke coureurs

  VR Motorsport heeft een opvallend ontwerp van een racewagen onthuld, om vrouwelijke coureurs te inspireren en te eren. De wrap is geprint door MediaCo met behulp van HP latextechnologie.

  Het bericht Gewrapte racewagen eert vrouwelijke coureurs verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  05-08
 • Antalis in Japanse handen

  Antalis is sinds 21 juli in handen van de Japanse onderneming KPP. Deze wereldwijde speler heeft alle aandelen overgenomen van Sequdana en BPI.

  Het bericht Antalis in Japanse handen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  05-08
 • Oproep KVGO: blijf alert op corona
  BRANCHE - Verslapping rondom de aandacht voor corona zien we inmiddels overal. De '1,5 meter afstand maatschappij' bestaat slechts nog in theorie en in de praktijk slechts in specifieke gevallen. Op straat en in de supermarkten zijn het slechts enkelen die de regels in acht nemen. KVGO roept haar leden op blijvend alert te zijn op de gevolgen van het corona virus. 04-08
 • Amerikaanse LSC noteert bijna 39% omzetdaling
  BUITENLAND - De op drie na grootste drukkerij van de Verenigde Staten verkeerde in april al in moeilijkheden, waardoor verschillende productie-eenheden werden gesloten. Het tweede kwartaal was daarmee door voorbode van verslechterende financiële resultaten. Analisten zeggen dat corona niet de oorzaak is van de huidige situatie. CEO Thomas Quinlan nuanceert de cijfers. 04-08
 • Apple weer duurste bedrijf ter wereld na cijfers Q2
  FINANCIEEL - Afgelopen vrijdagmiddag haalde Apple Saudi Aramco in als duurste bedrijf op de beurs. In de loop van de dag koerste het bedrijf af op een nieuwe grens van 1800 miljard dollar en sloot met 1821 miljard dollar. Dat kwam vooral door de goede cijfers van het afgelopen kwartaal. 03-08
 • Het VCA-diploma: ook van groot belang in de signsector

  Afgelopen voorjaar lagen door de coronacrisis in heel Nederland trainingen en cursussen stil. Geleidelijk worden klassikale bijeenkomsten nu weer opgepakt, uiteraard volgens de coronavoorschriften. Ook bij VCANederland, gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen, is het weer mogelijk om de VCA-cursus klassikaal te volgen.

  Het bericht Het VCA-diploma: ook van groot belang in de signsector verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  03-08