Nieuws

 • Mobiele lichtbakken van Matrix

  André America van Matrix Frames lanceerde op Viscom een nieuw product: de Mobile Lightbox. Een mobiele doeklichtbak in een koffertje, bestaand uit een profiel waar de leds al in zijn verwerkt.

  Het bericht Mobiele lichtbakken van Matrix verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  22-01
 • Groen, groener, groenst in Duits beurzenkwartet 2020
  MILIEU –  Een milieu-gefocust bezoek aan de vier de Duitse beurzen Heimtextil, PromoTex, PSI en Viscom leverde een gemêleerd beeld over de groene inspanningen op deze expo’s. Duidelijk is wel: hoe specifieker producten voor de  consumentenperiferie bedoeld zijn, des te nadrukkelijker worden de groene claims. Aan de groene marketing - met hout als favoriete inzet - lag het niet! 22-01
 • Alliantie Four Pees en Pragmeta

  Four Pees, distributeur van software voor de printindustrie, bundelt de krachten met Pragmeta. Deze samenwerking moet Four Pees positioneren als totaalaanbieder.

  Het bericht Alliantie Four Pees en Pragmeta verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  22-01
 • Amerikaanse LSC sluit 3 drukkerijen – 1725 banen
  BUITENLAND - De grote tijdschriftendrukker LSC Communications met het hoofdkantoor in Chicago heeft het moeilijk. Nadat een overnamepoging door Quad Graphics niet werd goedgekeurd werd door de Amerikaanse autoriteiten, zocht het bedrijf naar oplossingen. Die kwamen er gedurende het afgelopen half jaar niet. Drie drukkerijen worden in de komende maanden gesloten. 21-01
 • Lichtprojectie brengt Elicium-gevel tot leven

  Tijdens ISE 2020 zal elke avond een spectaculaire lichtprojectie op een deel van het RAI Amsterdam-complex te zien zijn.

  Het bericht Lichtprojectie brengt Elicium-gevel tot leven verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  21-01
 • Drie vliegen in één klap: een effectieve oplossing voor hoge temperaturen, onvoldoende luchtkwaliteit en explosiegevaar in de lasindustrie

  In de lasindustrie is het creëren van een aangenaam binnenklimaat en een goede luchtkwaliteit in een lashal een grote uitdaging. Niet alleen betekent dit voldoen aan wet- en regelgeving rondom de uitstoot van lasrook, maar ook het maken van een verbeterslag in het binnenklimaat en het afwenden van explosiegevaar. De temperatuur in een lashal speelt hierbij een cruciale rol, want bij het lasproces komt veel warmte vrij. Die warmte heeft weer negatieve invloed op het welzijn en de productiviteit van de medewerkers. Omwille van het welzijn van hun werknemers en goed werkgeverschap zijn steeds meer bedrijven in de lasindustrie in toenemende mate op zoek naar een oplossing voor dit klimaatprobleem. In dit blog vertel ik je enerzijds graag hoe je zorgt dat jouw lashal voldoet aan wet- en regelgeving op het gebied van lasrook, maar ook hoe je de luchtkwaliteit als geheel verbetert en zo aan de explosiviteitsnorm kunt voldoen.

  21-01
 • MHM gebruikt DuraFlex van Memjet

  MHM, leverancier van apparatuur voor textieldruk, gaat de DuraFlex-technologie van Memjet gebruiken in zijn iQ-Oval-pers voor textieldruk.

  Het bericht MHM gebruikt DuraFlex van Memjet verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  21-01
 • Waarom lid van ‘leveranciersvereniging’ VLGA?
  TOELEVERANCIERS - Over het geven van een antwoord op deze vraag hoeft Fred Brouwer, voorzitter van de VLGA, niet lang na te denken: ‘Aan de ene kant omdat brancheverenigingen uiteenlopende diensten aanbieden en aan de andere kant omdat het een platform is waarin veel zaken samenkomen. En niet te vergeten, de mogelijkheid om informatie en ervaringen met elkaar te delen’. 20-01
 • Textiel spansysteem Comhan

  Comhan Holland presenteerde op Viscom in Düsseldorf een aantal nieuwe profielen; een stevig modulair textielspansysteem en een profiel voor lichtbakken.

  Het bericht Textiel spansysteem Comhan verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  20-01
 • Belastingdienst: ZZP’ers controleer aangifte

  Zo'n 379.000 zzp’ers ontvangen deze maand de voorlopige aanslag 2020 van de Belastingdienst. De Belastingdienst adviseert zzp’ers te controleren de gegevens gebaseerd op 2019 nog steeds kloppen.

  Het bericht Belastingdienst: ZZP’ers controleer aangifte verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  20-01