Nieuws

 • Gebruik AVG-stappenplan blijft gratis voor KVGO-leden

  Ook in 2019-2020 is het gebruik van het AVG-stappenplan kosteloos voor KVGO-leden.  Er zijn afspraken gemaakt met de Stichting AVG voor verenigingen.

  20-05
 • Gebruik AVG-stappenplan blijft gratis voor KVGO-leden

  Ook in 2019-2020 is het gebruik van het AVG-stappenplan kosteloos voor KVGO-leden.  Er zijn afspraken gemaakt met de Stichting AVG voor verenigingen.

  20-05
 • VDD Invest start verkoop Certificaten van Aandelen in AI-software
  VDD Invest, aandeelhouder van VDD IQware, start met de verkoop van 160 certificaten. VDD IQware is leverancier en ontwikkelaar van de Hyarchis software suite welke bestaat uit Document Management Systemen, Enterprise Content Services en sinds kort ook Artificial Intelligence-toepassingen. De investeringsmaatschappij VDD Invest investeert in het maken van de op Artificial Intelligence gebaseerde software.
  Lees verder » 20-05
 • SER Group benoemd tot Microsoft Gold Partner
  Voor het twaalfde achtereenvolgende jaar heeft SER Group de Microsoft Gold Partner status bereikt. Slechts 1 procent van alle Microsoft-partners wereldwijd ontvangt deze jaarlijkse erkenning. Voornaamste reden is de naadloze integratie van de ECM-functies van Doxis4 in Microsoft-applicaties als Microsoft Office, Office 365, Outlook, SharePoint en Dynamics.
  Lees verder » 20-05
 • Pegasystems neem In The Chat over
  Pegasystems heeft het Canadese bedrijf ‘In The Chat’ overgenomen. In The Chat is leverancier van een zakelijk, digitaal klantenserviceplatform dat sms-berichten, sociale media interactie, livechat, e-mailberichten en communicatie via chatbots verenigt voor soepele interactie met de klant.Het ITC-platform maakt communicatie via vrijwel elk digitaal kanaal mogelijk en geeft  organisaties een toekomstvaste manier om in contact te komen en blijven met hun klanten.
  Lees verder » 20-05
 • Cloud signing met KPN PKIoverheid certificaten
  KPN en ValidSign introduceren ‘Mobiele certificaten’ waarmee gebruikers elektronisch gekwalificeerd kunnen ondertekenen in de Cloud. Zij hebben hiervoor niet langer een smartcard of een token nodig om volledig veilig en rechtsgeldig gebruikersinformatie en documenten uit te wisselen en te ondertekenen. Dit kan nu via een speciale app op elk willekeurig mobiel device.
  Lees verder » 20-05
 • Multicopy stylet Total Home Concept

  Multicopy heeft Total Home Concept uit Lelystad een nieuwe identiteit en uitstraling aangemeten.

  Het bericht Multicopy stylet Total Home Concept verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  20-05
 • Publiair geeft opblaasbare boog weg aan goed doel

  Publiair, marktleider in opblaasbare items, heeft een nieuwe website. Om aandacht te geven aan dit online platform, is het Amsterdamse bedrijf een actie gestart waarbij een goed doel een boog kan winnen.

  Het bericht Publiair geeft opblaasbare boog weg aan goed doel verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  20-05
 • Octoboost is een visie, niet alleen een stukje software
  PRODUCTIE INNOVATIE - Papierfabrikant Sappi stapt in software rondom printproductie processen. Een opmerkelijke stap. Maar als je het woord 'verspilling' noemt in relatie tot milieu en CO2 uitstoot, is de keuze van de papierfabrikant zo gek nog niet. In gesprek met CEO van het merk OctoBoost van Sappi, Anna Oñate. Deel 2 over kunstmatige intelligentie in workflows. 20-05
 • Fespa lanceert Sportswear Pro in Madrid

  Fespa lanceert een nieuw evenement, genaamd Sportswear Pro. Compleet gewijd aan de productie van sportkleding. De eerste editie vindt plaats naast Fespa 2020 in Madrid.

  Het bericht Fespa lanceert Sportswear Pro in Madrid verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  17-05